Geglaceerde wortelen met gember

on
Ingredienten
  1. Een bosje bospenen
  2. Gember (stukje ter grote van een duim)
  3. 30 gram roomboter
  4. 1 eetlepel honing
  5. 1 theelepel rozemarijn
  6. Rasp van een halve citroen
Instructies
  1. Breng een pan water aan de kook.
  2. Rasp de wortelen schoon, laat een klein stukje groen zitten.
  3. Kook de wortelen in 8 minuten gaar.
  4. Smelt de roomboter in een pan.
  5. Doe de gekookte wortelen, honing, geraspte gember en citroen rasp erbij.
  6. Roer goed door en bak de wortelen zo even lekker op.
  7. Direct serveren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s